Terrasreiniging Rotterdam

Home » Terrasreiniging Rotterdam

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Terrasreiniging in Rotterdam kunt u in veel gevallen het beste overlaten aan de professionals van Van der Wel Hoveniers. Een klein terras kunt u in veel gevallen zelf ook nog wel, maar een grotere oppervlakte kan een tijdrovende klus worden waar u bovendien de juiste gereedschappen voor nodig heeft. Bovendien is het belangrijk om de rest van de tuin en het milieu in het oog te houden. Het heeft immers geen zin om straks een brandschoon terras te hebben dat is omringd door afgestorven planten en bomen. Van der Wel Hoveniers is gespecialiseerd in terrasreiniging in Rotterdam en omstreken en heeft daarbij oog voor de rest van uw tuin en ons milieu.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Complete en ecologisch verantwoorde terrasreiniging in Rotterdam

Als hoveniers in regio Rotterdam-Zuid vinden wij het milieu van groot belang, zowel in uw tuin als in de rest van de wereld. Wij verrichten ons werk dan ook zoveel mogelijk ecologisch verantwoord. In het geval van terrasreiniging in Rotterdam bijvoorbeeld, gebruiken wij geen chemische middelen bij het schoonmaken en voor tuinonderhoud. Ook gebruiken wij zo min mogelijk water door bijvoorbeeld hergebruikt water uit de vijver te gebruiken. Door onze zachte aanpak blijven voegen intact en kunnen wij ieder soort oppervlak weer brandschoon krijgen.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Neem contact op

Heeft u interesse in onze diensten met betrekking tot terrasreiniging of tuinonderhoud in Rotterdam of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Kijkt u dan eens rond op onze website of bel ons op 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers