Home » Tuinonderhoud Rotterdam

Van der Wel Hoveniers heeft zich gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Rotterdam. Wij bieden onze klanten altijd een uitstekende service. Naast tuinonderhoud kunnen wij ook een nieuw tuinontwerp maken voor uw tuin in Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met onze jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst en zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeftes altijd worden nageleefd.

Vakkundig tuinonderhoud in de regio Rotterdam

Van der Wel Hoveniers staat u desgewenst het gehele jaar bij met professioneel onderhoud van uw groenvoorziening. Daarbij geven wij u graag vakkundig advies betreffende de verzorging van bijvoorbeeld bomen, heesters, vaste planten, klimplanten, vijvers, verlichting, bouwkundige elementen en boomverzorging in regio Dordrecht. Natuurlijk zijn wij ook zeer goed op de hoogte als het gaat om de maatregelen die in de winter moeten worden getroffen om uw tuin winterklaar te maken. Heeft u interesse in een ervaren hovenier voor tuinonderhoud in Rotterdam? Bekijkt u dan alvast ons portfolio vol prachtige foto’s van ons werk.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Voor vragen of meer informatie over het tuinonderhoud van Van der Wel Hoveniers in de regio Rotterdam kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar ons telefoonnummer. U kunt ons dan ook gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0180-628753. Wij zijn u graag van dienst!

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug