Onderhoud groenvoorziening

Home » Onderhoud groenvoorziening

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Voor het onderhoud aan uw tuin en andere services met betrekking tot groenvoorziening schakelt u de specialisten Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk in. Al sinds 1972 is ons hoveniersbedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. In dat jaar begon Bastiaan Cornelis van der Wel met zijn eenmanszaak onder de naam Hoveniersbedrijf B.C. van der Wel met Tuinaanleg en Onderhoud. Daarna is dit uitgegroeid tot een veelzijdig een breed gespecialiseerd bedrijf.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Tuinontwerp, -aanleg en onderhoud: schakel ons in voor groenvoorziening op maat

Moet uw tuin grondig worden onderhouden of wilt u een tuin volledig opnieuw aanleggen? Als hovenier in regio Rotterdam-Zuid zijn we zowel particulieren als bedrijven van dienst op het gebied van groenvoorziening en tuinonderhoud, bijvoorbeeld in Papendrecht. Daarnaast verzorgen wij ook de aanleg van kunstgras, waarvan wij meer dan 20 soorten op voorraad hebben. Wij geven u graag advies wat in uw situatie de beste methoden voor groenvoorziening en onderhoud zijn. Met een plan van aanpak dat volledig op maat is opgesteld, bent u verzekerd van een succesvol project!

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Bekijk onze projecten en vraag een offerte aan

In ons portfolio vindt u foto’s van verschillende projecten die wij hebben uitgevoerd. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Bespreek uw wensen door telefonisch contact op te nemen via 0180 – 628753 of vraag direct een offerte aan.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers