Tuinonderhoud

Home » Tuinonderhoud

Een professionele hovenier voor tuinonderhoud

Hoe groot of klein een tuin, plantsoen of groenvoorziening ook is, de representativiteit ervan op korte én lange termijn valt of staat met de kwaliteit van het onderhoud. Het inschakelen van een échte groenspecialist is daarbij onmisbaar en het belang van professioneel onderhoud wordt vaak onderschat. Van der Wel Hoveniers maakt voor een steeds grotere groep professionele opdrachtgevers hét verschil waar het de representativiteit, de kwaliteit en de duurzaamheid van allerlei verschillende soorten bedrijfslocaties betreft.

Een hovenier voor ieder soort tuinonderhoud

Voordat we op een locatie of locaties van start gaan als verantwoordelijke voor de staat van het groen en alles wat daarbij komt kijken, inventariseren we te allen tijde goed en grondig wat idealiter de aanpak voor het onderhoud zou kunnen zijn. De uitkomst van onze beoordeling leidt in combinatie met de wensen, eisen en het beschikbare budget altijd tot een hoogwaardige en adequate aanpak die op elke schaal en moment waarde toevoegt aan de organisaties waar we voor werken.

Een uitgebreid dienstenpakket

Daarnaast beschikt u altijd over een hoveniersbedrijf in uw nabijheid die naast onderhoud ook beschikt over een groot aanvullend dienstenaanbod en die u vanuit een grote betrokkenheid bij uw organisatie van dienst kan zijn wanneer er extra werkzaamheden in de buitenruimte nodig zijn. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de tuinaanleg voor bedrijven of boomverzorging in regio Ridderkerk. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0180 – 628753. We vertellen u graag meer over onderhoud en groenvoorziening.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers