Tuinaanleg

Home » Tuinaanleg

Tuinaanleg

Van der Wel Hoveniers legt al bijna veertig jaar tuinen aan bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ons bedrijf heeft haar bestaanrecht dus ruimschoots bewezen en dat hebben we volledig te danken aan onze focus op kwaliteit. Ons bedrijf onderscheidt zich juist voor onze zakelijke opdrachtgevers, commercieel en publiek, door de betrokken en hoogwaardige kijk op de aanleg van tuinen en projecten.

Zakelijke opdrachtgevers stellen vaak hoge eisen aan het beoogde eindresultaat, de kwaliteit van de dienstverlening en het gebruik van de buitenruimte waar we ons in bevinden. Hierom werken we ten eerste met een professioneel team van representatieve en klantgerichte hoveniers.

Voorts beschikken we over een breed assortiment aan diensten en materieel waarmee we nagenoeg elke opdracht volledig in eigen beheer voor u kunnen uitvoeren. Dit scheelt niet alleen in de kosten, het werkt ook een prettige samenwerking en een naadloze aanpak van het hele project in de hand. En dat is wat we graag bewerkstelligen. Want boven alles, willen we voor onze meest waardevolle opdrachtgevers graag de meest professionele leverancier zijn die kan wat ie zegt en doet wat hij belooft.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers