Home ยป Boomverzorging Ridderkerk

Al sinds 1972 kunt u bij Van der Wel Hoveniers terecht voor boomverzorging in Ridderkerk en omstreken. Begonnen als een eenmanszaak, werken we nu met vier vaste medewerkers. Voor grote projecten werken we ook samen met plaatselijke stratenmakers en hoveniers, zodat elk project professioneel aangepakt kan worden. Wij leveren advies, maar ook uitvoer, ook op het gebied van boomverzorging.

Professionele boomverzorging nodig in de omgeving van Ridderkerk?

Heeft u een mooie boom in uw tuin of buurt staan, maar weet u niet meer zeker of deze nog wel gezond is? Of is er een kans dat deze makkelijk om kan waaien? Schakel dan onze hulp in voor professionele boomverzorging in Ridderkerk en omstreken. Wij komen dan de boom bekijken en bepalen aan de hand van onze jarenlange kennis en ervaring of deze boom kan blijven staan met de juiste boomverzorging, bijvoorbeeld door het snoeien van bomen in regio Rotterdam, of dat deze gekapt moet worden. In ons portfolio kunt u onze succesvolle projecten bekijken om zeker te weten dat wij ook uw boom op een professionele manier kunnen verzorgen.

Van advies voor uitvoer

Voor advies op het gebied van boomverzorging en tuinonderhoud in de regio Ridderkerk bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen advies, maar ook de uitvoer. We bekijken eerst of de boom gekapt moet worden of welke boomverzorging de boom in regio Rotterdam nodig heeft om te kunnen blijven staan. Daarna helpen wij u ook bij de verzorging zelf of zorgen we ervoor dat uw boom veilig gekapt wordt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons: 0180-628753.

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug