Boomverzorging Rotterdam

Home » Boomverzorging Rotterdam

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Van der Wel Hoveniers levert advies en uitvoer op het gebied van boomverzorging in Rotterdam en omstreken. Wij zijn opgericht in 1972 en hebben dus al meer dan 40 jaar ervaring in boomverzorging. Naast boomverzorging houden we ons ook bezig met tuinaanleg, -ontwerp en –onderhoud. Daar leveren we ook houtwerk en kunstgras voor, en ook voor het reinigen van uw terras bent u bij Van der Wel Hoveniers aan het juiste adres.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Boomverzorging met veel ervaring in Rotterdam en omstreken

Bomen zijn erg belangrijk voor het zuurstofgehalte in de lucht, maar kunnen ook erg tekenend zijn voor een landschap of tuin. Daarom is het van belang dat de boom wel gezond is. Als een boom ziek is, kan het beter zijn om deze te kappen. Het is echter erg moeilijk om zelf te bepalen of een boom nog te redden is of niet. Daarom verzorgen wij de boomverzorging voor u in de buurt van Rotterdam! Wij bekijken eerst of de boom ziek is. Als deze ziek is, kan er gekozen worden voor de juiste verzorging, bijvoorbeeld het snoeien van uw bomen in Rotterdam, maar het kan ook zijn dat het beter is om de boom te kappen. Zowel de verzorging als het kappen van een boom voeren wij voor u uit.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

40 jaar ervaring in boomverzorging

Bent u benieuwd naar onze jarenlange ervaring in boomverzorging in Rotterdam en omstreken? Bekijk dan eens ons portfolio. Hier kunt u precies zien welke projecten we al gedaan hebben en hoe we dat aangepakt hebben. Heeft u een boom in de tuin staan die wel wat verzorging kan gebruiken? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder helpt met tuinonderhoud in regio Dordrecht? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of bel ons op 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers