Home ยป Boomverzorging Dordrecht

Boomverzorging Dordrecht

Van der Wel Hoveniers doet de boomverzorging in de omgeving van Dordrecht. Wij zijn opgericht in 1972 en sindsdien verzorgen we tuinen en alles wat met natuur te maken heeft. Omdat we steeds groeien, zijn we verhuisd naar een ruimere locatie in Ridderkerk nabij de snelweg. Voor grote opdrachten werken we ook geregeld samen met zelfstandige hoveniers om u van dienst te zijn. Voor een professionele boomverzorging bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Professionele boomverzorging in de omgeving van Dordrecht

Soms worden bomen gekapt terwijl dat niet per se nodig is. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan omdat het mooier is, of omdat gedacht wordt dat de boom niet meer te redden is. Natuurlijk is dat soms ook zo. Als de veiligheid niet meer te garanderen is of als de boom echt ziek is, is het beter om de boom te kappen. Het is soms erg lastig om dit in te schatten, daarom kunt u Van der Wel Hoveniers inschakelen voor advies op het gebied van boomverzorging in de omgeving van Dordrecht. Wij bekijken voor u of de boom nog te redden is. Als dat zo is, dan verzorgen wij de boom. Als de boom niet meer te redden is, adviseren wij u om de boom te kappen. Ook dit kunnen wij voor u regelen!

Meer informatie

Heeft u advies nodig over de boomverzorging van een boom in uw tuin of ergens anders in de omgeving van Dordrecht? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Kom eens bij ons binnen in Ridderkerk of bel ons op 0180-628753. Daarnaast kunt u ook altijd een offerte opvragen als u advies nodig heeft over uw tuin.

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug