Terras laten reinigen

Home » Terras laten reinigen

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

U kunt uw terras professioneel laten reinigen door Van der Wel Hoveniers. Wij zijn al jarenlang een allrounder op het gebied van tuinonderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor een uniek tuinontwerp of tuinaanleg. Wij bieden onze verschillende diensten zowel voor de particuliere als de zakelijke markt in de gehele regio van Rotterdam.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Professioneel uw terras laten reinigen in de regio van Rotterdam

Bij Van der Wel Hoveniers helpen wij u graag bij VvE onderhoud of particulier onderhoud het onderhouden, ontwerp en tuinaanleg in regio Papendrecht. Daarom kunt u ook onze hulp inschakelen wanneer u uw terras wilt laten reinigen. Wij zullen uw terras op een milieubewuste manier schoonmaken met als resultaat:

  • Geen schade aan het product
  • Geen vuile omgeving van ramen en deuren
  • Zonder gebruik van schoonmaakmiddelen
  • Gering watergebruik
  • Voegen blijven intact

Wij kunnen terrassen met verschillende ondergronden reinigen, van hout tot steen en kunststof.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u nieuwsgierig naar onze voordelige tarieven om uw terras te laten reinigen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat ons een demonstratie uitvoeren. U kunt ook uitstekend bij ons terecht voor het bestellen van allerlei tuinartikelen. In onze webshop vindt u onder andere plantenbakken, kunstplanten, ledverlichting en nog veel meer. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze diensten? U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers