Schakel onze specialisten in voor de aanleg en het onderhoud van de tuin van uw VvE

Home » VvE onderhoud

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Ook voor de tuin van een VvE bieden wij onze diensten aan op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en onderhoud. Omdat wij ervaring hebben met allerlei soorten tuinen, van particuliere tot bedrijfstuinen, kunnen VvE’s uiteraard ook perfect bij ons in Ridderkerk terecht. Bij het onderhoud van een tuin van een VvE komen er veel verschillende zaken kijken. Denk aan het onderhoud van het gazon, maar ook het opknappen van bomen en paden.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Schakel onze specialisten in voor de aanleg en het onderhoud van de tuin van uw VvE

Alle kopers van een appartement binnen een geheel appartementencomplex worden automatisch lid van een VvE, dat staat voor Vereniging van Eigenaars. Met andere woorden, zij kopen een ‘appartementsrecht’. De gehele VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuin die bij het complex hoort. Onze hoveniers kunnen alle nodige klussen uit handen nemen, zodat het hele gebouw weer een mooie uitstraling heeft en zijn waarde behoudt.

Wat doen wij zoal?

Alle facetten van tuinonderhoud voor uw VvE worden meegenomen in onze dienstverlening. Dit wil zeggen dat u niet alleen bij ons terecht kunt voor de verzorging van bomen, het verwijderen van onkruid, het snoeien van bomen in regio Ridderkerk of het voor terrasreiniging. Indien gewenst, komt zelfs de bestrating en het houtwerk aan bod.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Wij kunnen veel voor u betekenen

Met ons modern wagen- en machinepark klaren onze specialisten elke klus met betrekking tot tuinonderhoud in regio Ridderkerk. Wij begrijpen dat niet elk budget hetzelfde is. Daarom maken wij projecten binnen elk budget een succes en maken wij heldere afspraken over het plan van aanpak. Heeft u interesse in een professioneel onderhoud van de tuin van uw VvE? Dan bespreken we graag uw wensen en voorkeuren. Bel hiervoor naar 0180 – 628753 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers