Home ยป Snoeien van bomen Ridderkerk

Snoeien van bomen Ridderkerk

Voor het snoeien van bomen in de omgeving van Ridderkerk moet u bij Van der Wel Hoveniers zijn! Wij ontzorgen u op alle gebieden met betrekking tot uw tuin. Van terrasreiniging tot houtwerk en kunstgras. En ook uw tuin of groenvoorziening kunt u volledig met ons regelen. Wij leveren alles van advies tot uitvoer op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. Daarnaast doen we ook boomverzorging.

Het snoeien van bomen voor u geregeld in Ridderkerk en omstreken

Bij boomverzorging is het erg belangrijk om zoveel mogelijk bomen proberen te behouden. Ze leveren namelijk zuurstof in onze lucht en vangen het fijnstof. Hoe meer bomen, hoe beter. Behalve als ze ziek zijn of niet helemaal veilig meer zijn en dreigen om te vallen. Als dat aan de orde is, kunt u ons inschakelen. Wij gaan dan inspecteren hoe ziek de boom is, en of deze nog te redden valt. Is dat zo, dan verzorgen wij de boomverzorging. Is dat niet zo, dan verzorgen wij het snoeien van deze bomen in Ridderkerk en omstreken. Dit doen wij op een snelle en veilige manier met de juiste materialen.

Een zieke boom in uw tuin?

Heeft u een zieke boom in uw tuin of groenvoorziening staan, waarvan u niet helemaal zeker weet of deze nog wel gezond is, en of de boom nog wel veilig is? Bel ons dan op 0180-628753 of vraag een offerte aan. Dan maken we een afspraak en komen we de boom inspecteren. Eventueel zullen we besluiten om de bomen in de buurt van Ridderkerk te snoeien.

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug