Snoeiwerken

Home » Snoeiwerken

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Zoekt u een professioneel bedrijf voor snoeiwerken in Rotterdam en omgeving? Dan heeft Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk de beste mensen voor u beschikbaar. Voor het onderhoud van zowel bedrijfs- als particuliere tuinen hebben wij in 40 jaar veel kennis en ervaring opgebouwd. We beschikken over een modern wagen- en machinepark en voeren alle werkzaamheden zelf uit. Of snoeiwerken nu onderdeel zijn van compleet onderhoud of afzonderlijk moeten gebeuren, wij zijn u graag van dienst.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Een duidelijk plan bij al onze snoeiwerken

Een boom die er mooi bij staat, een haag die uw tuin perfect afscheidt, netjes gesnoeid groen is belangrijk voor een goed uitstralende tuin in zijn geheel. Het snoeien van bomen in regio Rotterdam kan echter soms veel tijd kosten, zeker als het hoog tijd hiervoor is. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat u voor ogen heeft. Op basis van uw wensen maken wij een plan van aanpak voor onze snoeiwerken, zodat u binnenkort weer geniet van een prachtige tuin. Uiteraard geven we u graag advies over eventuele snoeiwerken die u tussendoor kunt uitvoeren. Laat het grote werk maar aan ons over!

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Een uitgebreid dienstenpakket voor uw tuin

Al tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in alle facetten van tuinontwerp, -aanleg, en -onderhoud. Daarnaast leggen wij ook kunstgras aan en bouwen en onderhouden wij diverse houtwerken. Moet uw terras worden gereinigd? Ook dan staan wij klaar met de beste middelen en methoden voor terrasreiniging in regio Rotterdam. Neem gerust contact op wanneer u meer informatie wilt ontvangen over snoeiwerken en andere diensten. Bel hiervoor naar 0180 – 628753. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers