Bedrijfstuin

Home » Bedrijfstuin

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Een bedrijfstuin is een manier om de werkomgeving van medewerkers een stuk aangenamer te maken, maar hoe pakt u het ontwerp en de aanleg aan? U heeft natuurlijk te maken met het bestemmingsplan van de grond en daarbij moet een bedrijfstuin een bepaalde uitstraling bieden. Een uitstraling die iets zegt over de kernwaarden van uw bedrijf. Van der Wel Hoveniers is een bedrijf uit Ridderkerk dat als sinds 1972 actief is en het traject van tuinonderhoud, -ontwerp en -aanleg voor bedrijven volledig op zich kan nemen. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij creatief omgaan met de beschikbare ruimte. Ons uitgebreide machinepark stelt ons bovendien in staat om vrijwel ieder ontwerp voor een bedrijfstuin te realiseren, inclusief het onderhoud. De aanleg van een bedrijfstuin is bij ons bovendien zeer scherp geprijsd, omdat wij vrijwel alle materialen en middelen uit eigen beheer gebruiken.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Uw bedrijfstuin: ontwerp, aanleg en onderhoud in één

Of het nu gaat om de aanleg van bedrijfstuinen – inclusief ontwerp – of periodiek tuinonderhoud voor bedrijven, onze specialisten hebben de kennis en ervaring in huis. We beginnen met een nauwkeurige calculatie en bespreken uw wensen en de mogelijkheden die daarop aansluiten. Nadat u het door ons gemaakte ontwerp van uw bedrijfstuin heeft goedgekeurd, kunnen wij beginnen met de aanleg. Daarna gaat de dienstverlening van Van der Wel Hoveniers echter nog verder. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin er als nieuw blijft uitzien. Daar zorgen wij voor middels de volgende diensten:

Het onderhoud van bedrijfstuinen door ons bedrijf is dus zeer veelzijdig. Eigenaren van bedrijven willen immers dat het tuinonderhoud consistent wordt uitgevoerd, zodat de presentatie rondom het bedrijfspand altijd op orde is. Met ons servicepakket voor onderhoud voor bedrijfstuinen kunt u daarop rekenen.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Wij stellen uw wensen centraal

In het ontwerp én het onderhoud van verschillende soorten bedrijfstuinen houden wij altijd rekening met de eisen van de klant wanneer het gaat om functionaliteit, representativiteit en duurzaamheid. Dit geldt overigens niet alleen voor tuinonderhoud voor bedrijven, maar ook voor die van particulieren en VvE’s. Wilt u meer weten over de aanleg, het ontwerp en het onderhoud van tuinen voor bedrijven door Van der Wel Hoveniers? Belt u ons dan op telefoonnummer 0180 – 628753 en maak een afspraak. We vertellen u graag meer over de tuinaanleg voor bedrijven.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers