Slootkant bescherming

Home » Slootkant bescherming

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Van der Wel Hoveniers helpt u bij het aanleggen van beschoeiing voor uw slootkant bescherming. Deze beschoeiingen van hout beschermen de slootranden van uw tuin en zorgen ervoor dat de oevers verstevigd worden. Zo heeft u niet langer last van de aflopende oever. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp zijn wij hét hoveniersbedrijf voor al uw tuinwensen!

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

De bescherming van uw slootkant laat u over aan een professioneel hoveniersbedrijf

Van der Wel Hoveniers heeft de kennis en ervaring in huis om u van een passend advies te voorzien voor het gebruik van de juiste soort beschoeiing voor uw sloot. Bij de aanleg van uw hardhouten beschoeiing maken wij gebruik van eerste klas hout voor de bescherming van uw slootkant. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd de hoogste kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten. Wij onderscheiden ons van andere hoveniersbedrijven door onze brede inzetbaarheid, waardoor u voor al uw tuinwensen een beroep op ons kunt doen. Bekijk ook vooral ons portfolio om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Schakel onze specialisten in

Met onze jarenlange ervaring kunt u uitstekend bij ons hoveniersbedrijf terecht voor de bescherming van uw slootkant. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen en een afspraak maken om uw wensen te bespreken voor oeverbescherming. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer 0180-628753. Op deze manier kunnen we in een persoonlijk gesprek bespreken hoe wij de bescherming van uw slootkant kunnen gaan realiseren

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers