Home ยป Hardhouten beschoeiing

Hardhouten beschoeiing

Van der Wel Hoveniers helpt u bij het aanleggen van een hardhouten beschoeiing. Op deze manier kunnen wij uw slootranden beschermen tegen water en kunnen wij uw tuin hiermee vergroten. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke soort beschoeiing het beste past bij uw tuinsituatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van een passend advies voor uw tuin of bedrijf.

Eerste klas hardhouten beschoeiing bij ons hoveniersbedrijf

Wij werken alleen met de beste materialen om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Daarom maken wij bij al onze beschoeiingen gebruik van eerste klas hardhout dat zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Van der Wel Hoveniers heeft een passie voor de inrichting en het ontwerp van buitenruimtes en is zowel op de particuliere als de zakelijke markt werkzaam. Ons team bestaat uit vier vaste werknemers, waardoor wij persoonlijk en direct contact met onze klanten hebben. Dat werkt wel zo prettig! U kunt bij ons uw wensen voor een hardhouten beschoeiing doorgeven en wij gaan daarmee aan de slag.

Voor ieder budget

Heeft u interesse in het aanleggen van een hardhouten beschoeiing? U kunt ons voor ieder budget inschakelen waarna wij zullen kijken wat er mogelijk is. Vraag vrijblijvend een offerte aan en neem een kijkje in ons portfolio. Zo kunt u zien wat er allemaal mogelijk is bij ons professionele hoveniersbedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0180-628753 of kom langs bij ons bedrijf aan de Voorweg 23a in Ridderkerk. Graag tot ziens!

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug