Beschoeiing sloot Ridderkerk

Home » Beschoeiing sloot Ridderkerk

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Een beschoeiing aan de rand van een sloot in bijvoorbeeld Ridderkerk laat u maken door der Wel Hoveniers: wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Met onze jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u op een juiste en nette manier wordt geholpen met al uw vragen of onduidelijkheden met betrekking tot uw tuin.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Een beschoeiing maken aan de rand van een sloot in Ridderkerk

Als veelzijdig hoveniersbedrijf doen wij van Van der Wel Hoveniers meer dan alleen tuinen ontwerpenaanleggen en onderhouden. Ook voor diverse specialistische werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het leggen van kunstgras, de aanleg van zwembaden, het bouwen van overkappingen, het verzorgen van rioleringswerk of het plaatsen van slootkant bescherming. De huur van grondverzetmachines en het maken van een beschoeiing rondom bijvoorbeeld een sloot in Ridderkerk.

Met een natuurlijke afscheiding helpen wij graag iedereen met een tuin die grenst aan het water. Onze eersteklas hardhouten beschoeiing maakt dat het water de rand van uw sloot in de regio van Ridderkerk niet aantast en u kunt er ook hoogteverschillen mee creëren. Door dit laatste krijgt u soms zelfs extra vierkante meters tuin erbij! Dankzij onze ruime ervaring weten wij van Van der Wel Hoveniers precies:

  • Welk materiaal er gebruikt moeten worden;
  • Hoe zwaar de verankering moet zijn;
  • Welke soort beschoeiing en bouwkundige elementen nodig zijn.

Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op duurzaamheid en kwaliteit. Wij zetten onze vakkennis graag in om u te voorzien van een hardhouten beschoeiing langs de slootrand!

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Meer weten over de diverse mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de aanleg van een beschoeiing langs de slootrand? Of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers