Home ยป Natuurlijke erfafscheiding

Natuurlijke erfafscheiding

Van grauwe schutting naar natuurlijke erfafscheiding: het kan met de Greenfront en Greenwall plantsystemen van Van der Wel Hoveniers. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van diverse soorten vakwerk in tuinen en andere projecten in de regio van Rotterdam en Ridderkerk.

Wij zorgen voor een natuurlijke erfafscheiding!

Als veelzijdig hoveniersbedrijf doen wij van Van der Wel Hoveniers meer dan alleen tuinen ontwerpenaanleggen en onderhouden. Wij kunnen namelijk ook kunstgras leggen, overkappingen bouwen en zwembaden aanleggen. En er is meer: u kunt bij ons online namelijk allerlei handige tuinoplossingen bestellen! Een van die oplossingen zijn onze plantsystemen van Greenfront en Greenwall met de volgende karaktereigenschappen:

  • Verticaal geordende lades
  • Perfect voor het telen van kruiden en planten
  • Gepoedercoat staal
  • Roestvrij

Deze systemen kunnen worden toegepast op schuttingen en kale muren. Zo heeft u binnen een korte tijd een natuurlijke erfafscheiding. Bekijk nu de Greenfront en Greenwall plantsystemen en doe inspiratie op voor het creëren van uw eigen natuurlijke erfafscheiding

Meer weten?

Heeft u vragen over onze Greenfront en Greenwall plantsystemen voor het maken van een natuurlijke erfafscheiding? Het team van Van der Wel Hoveniers helpt u graag. Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren, door ons te bellen: 0180-628753 of door direct een offerte aan te vragen. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. Dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking is voor ons het belangrijkste. 

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug