Tuinaanleg Barendrecht

Home » Tuinaanleg Barendrecht

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Voor tuinaanleg in de regio Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Barendrecht moet u bij Van der Wel Hoveniers zijn. Sinds 1972 leggen wij al tuinen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. In al die tijd hebben wij één ding geleerd; kwaliteit boven alles. Wij werken alleen met de beste materialen en streven ernaar om een zo goed mogelijke dienstverlening te handhaven bij tuinaanleg in plaatsen als Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Barendrecht. Een persoonlijke aanpak en goede service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Dit zorgt er mede voor dat wij uw wensen en behoeftes nooit uit het oog verliezen.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Voordelige tuinaanleg in de regio Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam en Barendrecht

U profiteert van verschillende voordelen wanneer u voor tuinaanleg in Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht of Zwijndrecht rekent op Van der Wel Hoveniers. Wij hebben namelijk bijna alle materialen en gereedschappen, waaronder zware machines, in eigen beheer. Dat betekent dat wij bij de meeste projecten niets uitbesteden en dat scheelt in de kosten en in de prijs die u betaalt. Omdat de tuinaanleg voor bedrijven vaak grote projecten omvat, werken wij wel samen met verschillende professionele en zelfstandige hoveniers zodat wij opdrachten van ieder formaat aankunnen. Voor tuinaanleg werken wij vooral in de regio Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht, maar ook in Alblasserdam of Barendrecht kunt u gebruikmaken van onze diensten.

Ook voor terrasreiniging bent u bij ons op het juiste adres

Tevens kunnen wij u voorzien in meerdere diensten, zo verzorgen wij terrasreiniging in regio Rotterdam. U kunt hierbij denken aan toepassingen voor onder andere:

  • Hout
  • Steen
  • Bestrating

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse ondergronden die wij voor u kunnen schoonmaken. Voor meer informatie over onze diensten neemt u het best contact met ons op.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening wat betreft het tuinontwerp in regio Hendrik Ido Ambacht, de aanleg van uw tuin of het tuinonderhoud in Rotterdam? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0180-628753. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw tuinaanleg van Barendrecht tot aan Zwijndrecht.. 

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers