Groenvoorziening Dordrecht

Home » Groenvoorziening Dordrecht

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Van der Wel Hoveniers verzorgt de groenvoorziening in de omgeving van Dordrecht. Of het nu gaat om een grote of kleine tuin of een plantsoen, wij zorgen ervoor dat het er netjes uitziet. Met onze 40 jaar ervaring kunt u ervan uit gaan dat, na onze verzorging, uw groenvoorziening er weer netjes uitziet. Wij leveren alles, van advies tot uitvoer en voor elk budget.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Groenvoorziening in Dordrecht in drie stappen

Bent u toe aan een nieuwe tuin of andere groenvoorziening, dan verzorgen wij deze in drie stappen. Allereerst is natuurlijk een goed en mooi tuinontwerp nodig. Dit is een taak waarbij we een professionele combinatie maken tussen creatief ontwerptalent en vakmanschap. Zo ontstaat altijd een tuin of plantsoen naar uw zin. Daarna beginnen we met de aanleg, zowel voor VvE onderhoud als particuliere opdrachtgevers. Hierbij staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en zorgen we ervoor dat we met professionele en klantgerichte hoveniers werken. Daarnaast werken we met ons eigen brede assortiment waardoor we het project volledig in eigen hand hebben. Dat scheelt ook nog eens in de kosten! Daarnaast kunt u ook inschakelen voor het onderhoud van uw groenvoorziening in Dordrecht en omstreken. Dit pakken we altijd aan door te inventariseren wat er nodig is en met u de wensen en het budget te bespreken. Zo behalen we altijd het gewenste resultaat.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Een vrijblijvende offerte

U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan diensten: van tuinaanleg in regio Ridderkerk tot tuinonderhoud nabij Hendrik Ido Ambacht. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw groenvoorziening in omgeving Dordrecht. Daarnaast kunt u voor meer informatie of vragen altijd bellen naar 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers