Oeverbescherming

Home » Oeverbescherming

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Het professionele hoveniersbedrijf Van der Wel Hoveniers helpt u graag bij een oeverbescherming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een ware allrounder op het gebied van tuinen. Onze brede inzetbaarheid onderscheidt ons van andere hoveniersbedrijven en dat maakt ons uniek. Wij nemen alle tuin- en groenzorgen uit handen en realiseren voor u een kwalitatieve oeverbescherming.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Oeverbescherming voor zakelijke en particuliere markt

Van der Wel Hoveniers is zowel werkzaam op de zakelijke als de particuliere markt. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen en uw wensen met onze tuinspecialisten te bespreken. Wij kunnen voor u een hardhouten beschoeiing plaatsen, zodat u zeker bent dat uw oever beschermd is. Daarnaast kunnen wij uw tuin vergroten door een beschoeiing langs de slootrand aan te brengen. Ons bedrijf kan u voorzien van een advies en neemt daarbij ook de gehele uitvoering graag op ons. In onze webshop kunt u allerlei tuinartikelen bestellen zoals houtsculpturen, ledverlichting en nog veel meer. Daarom is Van der Wiel Hoveniers het adres voor al uw tuinwensen!

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Kom langs

Woont u in de regio van Rotterdam en bent u op zoek naar de specialist op het gebied van oeverbescherming? Kom dan gezellig langs bij ons bedrijf aan de Voorweg 23a in Ridderkerk! Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van slootkant bescherming. Voor andere vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer 0180-628753.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers