Home ยป Groenspecialist

Groenspecialist

Bent u op zoek naar een groenspecialist voor het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin? Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk heeft de kennis en expertise in huis om met succes uw groenproject uit te voeren. Of u nu een tuin bij uw woning wilt aanleggen of een complete aanleg van een bedrijfstuin of de tuin van uw VvE wilt uitbesteden, wij hebben voor iedere klant het juiste plan van aanpak.

De werkzaamheden die wij als groenspecialist verrichten

Als groenspecialist zijn wij van alle markten thuis. Zo zorgen wij bij de aanleg van uw tuin voor een deskundige uitvoering van het ontwerp, zodat het resultaat niet alleen naar wens is, maar ook binnen het budget blijft. Met andere woorden, uw wensen staan volledig centraal en u weet precies waar u aan toe bent. Onze specialisatie is ook ontwikkeld op het gebied van boomverzorging. Echter, wij zijn nóg meer dan alleen een groenspecialist; wij verzorgen ook diverse houtwerken, voeren een grondige terrasreiniging uit en leggen op professionele wijze kunstgras aan.

Een ervaren hovenier met alles in eigen beheer

Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk is een groenspecialist met meer dan 40 jaar ervaring. Met ons eigen wagen- en machinepark voeren wij elke stap in uw project zelf uit. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon en kunt u in korte lijnen overleggen over alle zaken met betrekking tot uw tuin. Neem contact op door te bellen naar 0180 – 628753. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

N

Voor elk budget

N

Meer dan 40 jaar ervaring

N

Passend advies

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug