Hovenier tuinonderhoud

Home » Hovenier tuinonderhoud

Een professionele hovenier voor tuinonderhoud

Hoe groot of klein een tuin, plantsoen of groenvoorziening ook is, de representativiteit ervan op korte én lange termijn valt of staat met de kwaliteit van het onderhoud. Het inschakelen van een gespecialiseerde hovenier is daarbij onmisbaar en het belang van professioneel tuinonderhoud wordt vaak onderschat. Van der Wel Hoveniers maakt voor een steeds grotere groep professionele opdrachtgevers hét verschil waar het de representativiteit, kwaliteit en duurzaamheid van allerlei verschillende soorten bedrijfslocaties betreft. Een hovenier uit ons team stemt bovendien het tuinonderhoud precies af op uw situatie.

Een hovenier voor ieder soort tuinonderhoud

Voordat we op een locatie of op meerdere locaties van start gaan als verantwoordelijke voor de staat van het groen en alles wat daarbij komt kijken, inventariseren we als hovenier altijd goed en grondig wat idealiter de aanpak voor het tuinonderhoud is. De uitkomst van onze beoordeling leidt in combinatie met de wensen, eisen en het beschikbare budget altijd tot een hoogwaardige en adequate aanpak die op elke schaal en elk moment waarde toevoegt aan de organisaties waar we voor werken.

Een uitgebreid dienstenpakket

Ons bedrijf zet al meer dan 40 jaar de beste hovenier in voor ieder aspect van tuinonderhoud, of het nu gaat om particuliere of zakelijke projecten. Daarnaast beschikt u altijd over een hoveniersbedrijf in uw nabijheid dat naast tuinonderhoud ook beschikt over een groot aanvullend dienstenaanbod. Vanuit een grote betrokkenheid bij uw organisatie zijn wij u van dienst wanneer er extra werkzaamheden in de buitenruimte nodig zijn. Neem contact op door te bellen naar 0180 – 628753. Bekijk ook eens onze webshop of vraag direct een offerte aan.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers