Goedkoop tuinonderhoud Rotterdam

Home » Goedkoop tuinonderhoud Rotterdam

✓  Voor elk budget

  Modern wagen en machinepark

✓  Passend advies

Goedkoop tuinonderhoud in Rotterdam hoeft niet van ver te komen. Van der Wel Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Ridderkerk dat al vele tuinen heeft ontworpen, aangelegd én onderhouden. Door onze expertise zijn wij in staat om tuinonderhoud in Rotterdam snel en vakkundig uit te voeren. Wij weten precies wat een tuin nodig heeft en daardoor zijn wij nooit meer tijd kwijt dan strikt noodzakelijk. Wij zijn snel en zoals we allemaal weten, tijd is geld, en kunnen wij u mede daarom goedkoop tuinonderhoud in Rotterdam bieden.

Interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op

Goedkoop tuinonderhoud in Rotterdam door alles in eigen beheer te houden

Door onze vele jaren als hoveniersbedrijf nabij Papendrecht hebben wij een indrukwekkende inventaris opgebouwd aan gereedschappen, machines en producten die nodig zijn bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zo beschikken wij over:

  • Een modern wagen- en machinepark
  • Groenafval- en puincontainers
  • Opslag voor bestratingsmaterialen

Doordat wij dit alles in eigen beheer kunnen houden hoeven wij praktisch nooit iets uit te besteden en dat is een tweede reden waardoor wij goedkoop tuinonderhoud in Rotterdam en omgeving aan kunnen bieden.

image of house

Vul vrijblijvend ons contactformulier in

Plan een afspraak in

Heeft u ook interesse in goedkoop tuinonderhoud of groenvoorziening nabij Rotterdam? Neemt u dan contact op met onze vestiging in Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam, via telefoonnummer 0180-628753. Onze medewerkers staan u graag te woord en wij plannen graag een nadere kennismaking met u in.

image of front yard
Bel mij terug
Van der Wel Hoveniers